Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER 

Produktinformation:

På Hannelarsenstrik.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan kontaktformularen udfyldes. 
 
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms.
 
Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Hannelarsenstrik.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Hannelarsenstrik.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Hannelarsenstrik.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og sælger er først indgået, når Hannelarsenstrik.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.
 
Fortrydelsesret:
Der er ikke fortrydelsesret på køb af elektroniske strikkeopskrifter.
 
Hjemmesiden www.hannelarsenstrik.dk drives af firmaet:
Hanne Larsen Strik, CVR nr: 29874875 
 
Forbehold for ændringer:
Hanne Larsen Strik forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.